Het wintersportseizoen 2021/22 staat weer voor de deur

Het skiseizoen begint weer en in tegenstelling tot vorig jaar openen alle Europese wintersportlanden weer hun pistes. Hier en daar zijn al gebieden open zoals in Italië, Duistland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Maar er moet nog altijd rekening gehouden worden met de maatregelen. Mondkapjes zijn verplicht in de skilift, dus niet alleen in de binnenruimtes. Het is daarom goed om voor vertrek de geldende regels in het skigebied te controleren en fijn dat er weer geskied en gesnowboard kan worden.

BELANGRIJK! vergeet niet voor u verterkt het prepareren van uw ski, namelijk het vullen van het belag, slijpen van de kanten, waxen, etc. Want niets is zo fijn als het materiaal in orde is, zodat u meteen de ski piste op kunt, en u kunt genieten van de eerste mooi afdaling. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, en neem voor de zekerheid ook een skischoen mee om te bindingen te laten checken. Meer hierover onder de rubriek: Service aanbod / wintersport service 2021/22.