De winter lijkt nog nu nog ver weg, maar we zijn we al helemaal in wintersferen.

De winter lijkt nog nu nog ver weg, maar we zijn we al helemaal in wintersferen. Onze zaak is nu voor een deel ingericht met skies, skischoenen, skihelmen en winterkleding, tevens bijbehorende accessoires zoals sneeuwbrillen, skikousen en skihandschoenen.

We zijn ook weer begonnen met het onderhoud van ski’s. De voornaamste reden waarom je je ski’s moet waxen en slijpen, is natuurlijk dat je dan lekkerder skiet. Scherpe ski’s met de juiste wax kunnen echt je redding zijn op ijzige pistes. Maar dat is niet de enige reden waarom je je ski’s regelmatig moet (laten) waxen en slijpen. Zo worden je ski’s niet aangetast door roest en gaat je materiaal veel langer mee.

Alles voor de WINTERSPORT
Wij verzorgen het onderhoud van skies: het vullen,slijpen, waxen en het afstellen van de bindingen
Wij verzorgen het onderhoud van snowboards: het vullen, slijpen en waxen
„WIJ DOEN HET GRAAG“