Warme fleece vesten wanneer het weer frisser wordt…

Eigenlijk zou iedere vrouw en man er minimaal een van in haar kast moeten hebben: een fleece vest. Deze geweldige vesten zijn namelijk ideaal in allerlei situaties. Je kunt een fleece vest aantrekken als je even snel naar buiten moet, maar zo’n warm fleece vest is ook ideaal voor op de bank. Daarnaast worden fleece vesten ook veel gebruikt tijdens het skiën of snowboarden. Fleece vesten zijn namelijk de ideale tussenlaag voor iemand die op zoek is naar wat extra warmte onder de jas. Tegelijkertijd kun je een fleece vest op de warmste wintersportdagen dragen in plaats van een jas. Niet zo gek dus dat fleece vesten favoriet zijn bij veel vrouwen en mannen.

Onze collectie zit namelijk boordevol met fleecevesten en fleece truien in de tofste kleuren en met trendy prints. Denk bijvoorbeeld aan fleeces met een trendy panterprint. 
kijk voor meer fleece vesten en truienin onze webshop of kom gezellig naar onze winkel.